it was nice but too disgusting!

Skrivet den 2012-04-26, klockan 01:16:03 | Publicerat i mitt liv. | 0 Kommentarer | Kommentera här

måndag: träffade en fin vän som jag varit bästa vän med i tre år, lägg märke till VARIT bästa vän med. vi har inte träffats på ett och ett halvt år så det var underbart att jag äntligen fick träffa henne!
tisdag: emma min fin fina vän kom till mig, vi solade, kollade på film, myste och sov över!
onsdag: mensvärk så in i helvete och foto-lektion hela dagen!
torsdag: ingenting speciellt hände, jag var inte i skolan!
fredag: min bästa vän yohanna kom hem till mig, vi gick på stan, snackade/skrattade i timmar, kollade på film och sov över!
lördag: IKEA hela dagen. köpte ny säng, ny hylla, ny "byrå" osv...
söndag: mormor och morfar vart på besök hemma hos oss. vi myste, fika och hade det trevligt! det var ungefär vad jag gjorde the last week.

denna veckan har det inte hänt så mycket, inte varit i skolan på hela veckan men har upptäckt mycket nya saker, tex att det är jävligt skönt att vara ute och gå - har gjort det mycket denna veckan, att jag är beroende av instagram och att jag vet vad jag för en gångs skull vill!

idag var jag hemma hos michelle, min tvillingsyster, det var über mysigt!
imorgon ska jag på ett viktigt möte. önska mig lycka till - snälla! puss och godnatt <3 GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ INSTAGRAM, nicholine it's my name.

 

 

 

 


everything is as usual, but nothing is as before!

Skrivet den 2012-04-06, klockan 21:59:03 | Publicerat i mitt liv. | 0 Kommentarer | Kommentera här
har påsklov för tillfället, trevligt. i måndags, tisdags och onsdags har jag "renoverat" mitt rum och i onsdags kväll till på torsdag sov filippa över hos mig och när jag följde med filippa till stationen för att hon skulle åka hem så träffade jag min bästa vän yohanna som följde med mig hem, vi åt god mat, var ute och gick, åt godis, kollade på film och hon sov över hos mig till idag - så jävla mysigt! idag har jag varit på IKEA, nu sitter jag hemma med mamma och vi har gäster. imorgon ska vi fira påsk och ha det mysigt, vad ska ni göra i påsk?! ha det bra, jag skriver när det händer någonting kul igen!

RSS 2.0