give me hope, strength and power

Skrivet den 2012-05-08, klockan 23:52:44 | Publicerat i mitt liv. | 0 Kommentarer | Kommentera här

varit på sjukhuset idag och fått reda på att jag har öroninflammation, precis som att jag inte visste det eftersom jag haft ont i öronen i sex dagar och för att jag är ett riktigt öronbarn som man brukar säga. nog om det, sånt är livet!

jag har varit på ett möte också idag, vill inte riktigt säga ännu vart jag varit eftersom att jag inte riktigt vet om det blir aktuellt eller inte, kollar ni min instagram kan ni dock få en ledtråd... nicholine heter jag på instagram!

twiiin min fina vän skulle kommit till mig ikväll men hon svek mig någonting så fruktansvärt mycket genom att inte komma till mig, skämt och sido såklart! jag tycker om henne väldigt mycket. varför kan inte alla vara som hon? snäll, omtänksam, trevlig, underbar, rolig osv... jag och twiiin har inte känt varandra så överdrivet länge men tillräckligt länge för att jag och hon kan lita på varandra, ha roligt tillsammans och alltid veta vart vi har varandra även om vi inte pratat på tre eller sex månader! tack för att du finns mina fina twiiin - vi måste träffas snart, puss på dig!

jag lovar att jag ska göra minst ett inlägg till imorgon, nu ska jag sova. godnatt och sovgott!


show me - don't tell me!

Skrivet den 2012-05-08, klockan 00:25:39 | Publicerat i mitt liv. | 0 Kommentarer | Kommentera här

vad har hänt sedan sist jag bloggade?! inte mycket eller jo det har det visst... mötet som jag skrev om i förra inlägget gick inte riktigt som jag ville men så kan det gå ibland, nog om tråkigheter.

jag har varit med fina vänner, festat, sovit över hos filippa, firat valborg, myst med pojkvännen och så mycket mer! idag har jag inte gjort någonting speciellt, imorgon ska jag på ett viktigt möte och sedan till sjukhuset och på onsdag ska jag också på ett viktigt möte och resten av veckan vet jag inte riktigt vad jag ska göra ännu - tar dagen som den kommer.

mycket svåra och viktiga beslut ligger framför mig just nu, det är inte lätt ska jag säga men det kan bli bra och det hoppas jag verkligen att det blir men det kan också gå åt helvete men det hoppas jag inte att gör!

läste precis igenom allt vad jag skrivit och det var ett väldigt rörigt inlägg men jag hoppas att ni förstår vad jag menar, nu ligger jag och blundar med ena ögat - är så trött!

jag lovar att min blogg kommer att bli uppdaterad oftare snart.

puss och godnatt :)


RSS 2.0