23/8-2012

Skrivet den 2012-08-23, klockan 18:51:17 | Publicerat i | 0 Kommentarer | Kommentera här
det var ett tag sedan jag bloggade sist - jag vet. jag har haft en underbar sommar, varit med vänner, festat, varit på olika festivaler, varit utomlands och mycketmycketmycket mer! i måndags började jag skolan och det känns som att det kommer att bli ett bra år, är riktigt taggad! i tisdags var jag och min fina vän emma på malmöfestivalen och kollade på melissa horn, som jag för övrigt sitter och lyssnar på nu! har inte så mycket speciellt att skriva faktiskt, jag ska plugga lite matte nu och sen äta kvällsmat och kolla på film. imorgon är det fredag, vilket betyder att det är helg, härligt! jag lovar att jag ska bli bättre på att blogga, kolla gärna min instagram - nicholine heter jag där! ha det bra, puss hejdå!  

J A G Ä L S K A R D I G

Skrivet den 2012-08-08, klockan 00:47:54 | Publicerat i | 2 Kommentarer | Kommentera här

jag älskar att somna tätt intill dig i din famn, jag älskar att vakna upp vid din sida. jag älskar att se dig skratta & jag hatar att se dig lida. jag saknar dig när jag inte är med dig varenda sekund, så det blir lite jobbigt när du går på toa & bajsar en stund, jag saknar dig när jag sover om du inte finns med i drömmen med det är bara när jag sover med dig som jag får den bästa sömnen. jag tycker inte om att vi inte bor ihop men det är väl rätt så uppenbart. hade jag fått bestämma hade jag bott med dig när du är snäll, hade jag fått bestämma hade du kliat mig på ryggen VARJE kväll. men nu är jag tillsammans med dig, så du måste också få bestämma iallafall om de är något bra som jag också tycker kan stämma. jag ogillar när du inte fattar vad jag menar även fast jag försöker förklara, men du är trög & det får jag väl bara acceptera... man får lära sig att acceptera varandra om ett förhållande ska funka för två för även fast jag har lust ibland så kan jag inte ta ditt huvud & bara slå. jag accepterar dig för precis den du är för det var för ditt utseende jag föll för men din insida som gjorde mig kär.du behöver inte vara orolig för att jag ska försvinna & inte att jag kommer dumpa dig för din morgonfrilla, du behöver inte vara rädd för att förlora mig, så var inte orolig, för att för mig grabben så är du helt otrolig! är du den enda? den frågan är rätt uppenbar för utav alla miljoner människor så finns det bara en jag föredrar. & utav alla miljoner killar, finns det bara en som jag verkligen gillar. fast om jag bara skulle säga gilla så skulle jag ljuga & det skulle ju suga för bara sanningen får duga annars är man som en spyfluga & för en sådan kommer man hata, aldrig niga eller buga. för om sanningen ska fram härifrån mig, så robin calmegård jag älskar dig!


jag kommer aldrig att svika dig!

Skrivet den 2012-08-04, klockan 22:57:23 | Publicerat i | 0 Kommentarer | Kommentera här
din kropp och din själ behöver inte mer stryk, du förtjänar allt gott i livet. det låter klyschigt - jag vet men det är sanningen!

RSS 2.0